donderdag 31 mei 2018

La diplomatie transformée, l'éthique retrouvée, les citoyens sont contents... C'est quoi le CARE?...

[...]

Philippe Lalliot, Ambassadeur van Frankrijk in Nederland, benadrukte de kwaliteiten van de Franse en Nederlandse ecosystemen en aan de succesvolle partnerschappen tussen accelerators en start-ups. Daarnaast presenteerde hij tijdens het evenement de Franse strategie op het gebied van kunstmatige intelligentie.

Als voorproefje op de volgens Erasmus-Descartes-conferentie over kunstmatige intelligentie die medio november in Parijs plaatsvindt, bewees deze bijeenkomst dat er synergie en samenwerking is op het gebied van deze veelbelovende technologie. Dit is een grootschalig onderzoeksterrein van de Universiteit van Amsterdam, waarvan Cees Snoek, hoogleraar informatica aan de UvA, onder andere vorderingen presenteerde op het gebied van videoherkenningssystemen.

Tot slot pitchten vier start-ups, Aiir Innovations, Toucan Toco, Hubtobee en ALSID, over de toepassingen van kunstmatige intelligentie op het gebied van luchtvaartoverhoud, cyberveiligheid, dataorganisatie en hulp bij het aanpassen van bedrijven om hun kosten te verminderen en hun voetafdruk te verkleinen. Minder CO2 is wenselijk. Minder slechte producten óók.

[...]

in: https://nl.ambafrance.org/Krachtig-betoog-van-French-Tech-Amsterdam-op-het-gebied-van-kunstmatige-intelligentie

Les bébés artificiels sont-ils contents? C'est quoi le CARE?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten