zondag 29 januari 2017

De Volks-krant: Philippe Remarque leest voor... voor Christian van Thillo en Belgique flamande...

Quelques livres sont proposés:

Philippe Remarque vraagt zijn vrouw, de moeder van zijn kinderen, boeken te lezen. Mama Remarque-Witteman, ook van de Volkskrant en een nichtje van Paul Witteman van de TV, leest voor. Daar komen wij bij een ander boek representeert door Paul Witteman, de oom van Sonia Remarque, de vrouw van Philippe Remarque van de Volkskrant, en de moeder van zijn kinderen. We gaan terug in het jaar 2002: hoe was het toen?

VVD&PvdA vragen zich ook af: hoe was het toen ook alweer?

Dan komen J.P. Balkenende(CDA), Ad Melkert(PvdA), Thom de Graaf(D66), Paul Rosenmöller(GLinks) en Paul Witteman bij elkaar: jongens, het is 15 jaren geleden.

De kerk in Tilburg, met Hirsch Ballin bij de Universiteit aldaar, gaat de deuren voor ze openen. Paul Rosenmöller gaathet hebben over de V&D: een probleem voor de consumenten. Hilversum komt ook, John de Mol, komt, hij komt. Hij heeft een filmpje gemaakt die verboden is. De politie in Tilburg zal ook komen. De bijeenkomst zal bij de Zusters van de Liefde plaats vinden:

- Tom de Graaf
- Paul Rosenmöller
- Ad Melkert
- J.P. Balkenende
- Paul Witteman
- Philippe Remarque
- Sonia Remarque-Witteman
- De kinderen van NL Kids Online (SCP - 2010) ook, de kinderen die naar de TV kijken.
- De politie
- een paar juristen
- een paar ministers en staatssecretarissen uit 2002.
- Wim Kok
- Eu Commissaaris Frans Timmermans (PvdA)
- De raad van Europa zal ook komen: wat doen zij in Nederland?

De Volkskrant BV van Christian van Thillo in België
Jacob Bontiusplaats 9
1000 BA Amsterdam
Redactie@volkskrant.nl
Tel: +31 (0)20 562 9222

Sylvain Ephimenco, notre français d'Afrique du Nord qui écrit dans la presse néerlandaise du Trouw.nl, a décidé d'organiser avec le Conseil de l'Europe, quelques Européens aussi et l'Institut Delors à Paris, une rencontre conviviale pour les journalistes et politiques européens à La Haye, une ville avec son droit international et ses juristes les plus intègres si possible. Comment les lecteurs de presse lisent-ils la presse européenne? Surtout au BénéluX, celle de Christian van Thillo en Belgique flamande.

http://www.nu.nl/beurs/4426215/hoger-bod-mediahuis-tmg-nog-niet-orde.html:

[...]

Mediahuis is al eigenaar van NRC Media en heeft dit jaar ook de uitgever van de Limburgse regionale dagbladen De Limburger en Het Limburgs Dagblad overgenomen. In België brengt het bedrijf onder meer De Standaard en Het Nieuwsblad uit.

[...]

Du rififi dans les médias européens, au LuXembourg, RTL suit l'affaire de près.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten