vrijdag 30 september 2016

Retour en 2005... sur la Constitution européenne... Pourquoi les Français et les Hollandais ont-ils dit non?...

...

[...]

Wijzigingen op het gebied van de ruimte van vrijheid, veiligheid en recht (RVVR) moeten de EU slagvaardiger maken op het gebied van terrorismebestrijding, grensoverschrijdende criminaliteit (zoals drugs- en mensenhandel) en asiel- en migratiestromen. Daartoe wordt ook een rechtbasis gecreëerd voor een Europees openbaar ministerie, krijgen Europol en Eurojust meer taken, wordt de operationele politiesamenwerking beter gecoördineerd en worden verdere stappen gezet op weg naar een Europees asielstelsel.

Het Handvest van de Grondrechten van de Europese Unie is integraal in het Grondwettelijk verdrag opgenomen. Het oornemen van de Unie toe te treden tot het op 4 november 1950 te Rome tot stand gekomen Verdrag tot bescherming van de rechten van de mens en de fundamentele vrijheden (EVRM; Trb. 1951, 154) is opgenomen in het verdrag van de rechtsmacht van het Hof van Justitie van de Europese Unie is verder uitgebreid.

[...]

Over de ethische kant van de digitalisering van de samenleving.

[...]

in: Eerste Kamer der Staten-Generaal - Europose Grondwet.nl - eerstekamer.nl avec quels acteurs sociauX eXactement?

P.s: Cette plateforme se pose beaucoup de questions et travaille en particulier la relation, un peu mystérieuse ou énigmatique, entre la France et la Hollande... en passant par BruXelles et le LuXembourg. Vos remarques sont les bienvenues afin de nous éclaircir un peu. Le Portugal en ligne peut commenter.

Toujours sur l'éthique dans le commerce et dans les chambres.

...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten