vrijdag 19 december 2014

Via the Peace Palace Library... et les réseauX électroniques... Au chapitre la révolution du BIG DATA...


[Message for members of the Royal Dutch Association of Information Professionals, Section Legal Information Specialists]

Nieuwjaarsbijeenkomst Rotterdam woensdag 28 januari 13.00 uur en Studiereis LuXemburg 2015

In samenwerking met de Erasmus School of Law organiseert de JI vanaf 13.00 een nieuwjaarsbijeenkomst met een maritiem tintje:

13.00 u Ontvangst in Tinbergen gebouw, Erasmus Universiteit, zaal H17-01
13.15 u Inleiding maritiem- en havenrecht door prof. Frank Smeele, Professor Commercial law en directeur van het Rotterdam Institute of Shipping and Transport Law.

-koffiepauze-

14.15 u Lezing door Mr. Ben Beljaars, Universitair docent aan de Erasmus Universiteit en specialist op het gebied van Legal Information Literacy en de rol van de bibliotheek.
15.15 Een vernieuwde KNVI. Wat betekent dat voor de JI?
16.00 Rondvaart met snelle watertaXi’s
16.30 Afsluitende borrel in ‘de Rotterdam’ van Rem Koolhaas met uitzicht op de Maas. De nieuwste torens van Rotterdam en het grootste gebouw van Nederland.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar kariens@dds.nl
LET OP: Wij adviseren je met het O.V. te komen. De campus in Rotterdam wordt verbouwd waardoor het aantal parkeerplekken beperkt is en de borrel is niet op de campus, maar in de binnenstad. Naast metrostation Leuvehaven, 5 minuten vanaf Rotterdam-Centraal.

Studiereis LuXemburg 3-4-5 juni

Het bestuur is voornemens in het voorjaar van 2015 een studiereis te organiseren naar de stad LuXemburg. Wij denken o.a. aan een bezoek aan het Europese Hof van Justitie en een culturele activiteit.

De opzet zal ongeveer zijn:
woensdag 3 juni: op eigen gelegenheid naar LuXemburg. Welkomsborrel. Avond vrij te besteden.
donderdag 4 juni: inhoudelijk programma, lunch, culturele activiteit. ’s Avonds het “annual diner” vrijdag 5 juni ’s ochtends een licht programma, ’s middags terugreis naar NL

Kosten: inschrijfgeld is slechts € 100,-. Daarnaast dien je zelf je transport te verzorgen. Trein ongeveer 100 euro, voor het vliegtuig betaal je het dubbele.

alternatieve data:
- 27/28/29 mei 2015
- 17/18/19 juni 2015

Alvorens wij deze reis gaan organiseren, willen wij graag de belangstelling voor een dergelijke studiereis peilen bij onze leden.
Zou je bij eventuele belangstelling voor 15 januari 2015 een e-mail kunnen sturen naar eveline.van.haren@vvaa.nl


http://knvi.net/contact... in Utrecht sur les bibliothèques:

Mariaplaats 3
3511 LH Utrecht
T 030 233 0050

P.s: Qui fait quoi en Europe? Ce ne sont quand même pas les Hollandais qui font les lois pour les Européens? Où sont les catholiques?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten