woensdag 12 november 2014

Du 17 au 21 novembre 2014 à Leyde...

http://www.kinderrechtenweek.nl...

De kinderrechtenweek wordt financieel mede mogelijk gemaakt door: Fonds 1818, Druckerfonds, Stichting Heilige Geest- of Arme Wees- en Kinderhuis te Leiden, Ministerie van VWS, Ministerie van Buitenlandse Zaken, KNAW, Adessium Foundation, Pro Juventute, Leids Universitair Fonds en Meijers Research Institute and Graduate School.

De Kinderrechtenweek in Leiden - van 17 tot en met 21 november - wordt georganiseerd in samenwerking met Het Kinderrechtencollectief, www.kinderrechten.nl. En met UNICEF.

Kinderrechtentop

Datum: Donderdag 20 november 2014
Tijd: 09:45 - 17.30 uur
Locatie: Hooglandse Kerk, Leiden

Op 20 november bestaat het Verdrag voor de Rechten van het Kind 25 jaar. UNICEF Nederland, de Universiteit Leiden en de gemeente Leiden bundelen hun krachten en staan samen stil bij dit bijzondere jubileum. In het bijzonder met een speciale Kinderrechtenweek van 17 tot en met 21 november.

Voor de diverse Ronde Tafel Discussies werken we onder andere samen met: Augeo Foundation, Bernard van Leer Foundation, COC, Defence for Children, Fier Fryslan, ISSA, Jes Rijnland, NJI, Save the Children, Stichting Kinderpostzegels en Terre des Hommes.
De Kinderrechtentop wordt financieel mede mogelijk gemaakt door het ministerie van VWS.
Logo BuZa/VWS

Avec: http://www.ccam-ascor.nl/nl/over-ccam - CcaM, Onderzoekscentrum Jeugd en Media van de Universiteit van Amsterdam -

Mots clés:

- Jeugdrecht
- Jeugdzorg
- Kinderbescherming
- Kindermishandeling
- Kinderrechten

http://law.leidenuniv.nl/org/privaatrecht/jeugdrecht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten