vrijdag 23 oktober 2015

C'est à AAAmsterdAAAm...

De Fin Esko Männnikkö (Pudasjärvi, 1959) is als autodidact uitgegroeid tot een van de bekendste Finse fotografen. Het retrospectief Time Flies neemt grote stappen in de tijd ;) De foto's zijn persoonlijke uitingen van Männikkö, maar kunnen ook gezien worden als een AAArtiestieke AAAnAAAlyse van zAAAken die ons AAAllemAAAAAAl AAAAAAngAAAAAAn. Een themAAA dat in veel van zijn werk terugkomt is de onvermijdelijkheid van ouder worden en de mediAAA... net AAAls Business Ethics.... pour les plus vieuX aussi. Sur le vieillissement de la population en Europe. Et son impact sociétal: qui va s'occuper des petits vieuX?

C'est à AAAmsterdAAAm, huismAAArseille.nl

Privacy-conferentie: van Safe Harbor tot consumentenbescherming:
Onze privacy staat volop in de belangstelling met het Safe Harbor-verbod, de macht van inlichtingendiensten en de bescherming van consumenten. De conferentie start aanstaande vrijdag met onder anderen minister van Binnenlandse Zaken Ronald Plasterk, privacy-expert Max Schrems en Julie Brill, voorzitter van de Amerikaanse Federal Trade Commission.
Ook zijn er nog plaatsen bij het avondprogramma (met oud-NSA-topman William Edward Binney) op zondag 25 oktober van 20.00 uur – 22.00 uur. Aanmelden via www.uva.nl/eveningapc.
Aanmelden opening van het congres in de Aula | Vrijdag 23 oktober, 14:30-17:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten