maandag 22 februari 2016

http://www.onderzoeksraad.nl/nl/onderzoek/2204/onderzoek-emissies-shell... Veiligheid & Security...

De Onderzoeksraad gaat de emissie van ethyleenoxide bij Shell Moerdijk onderzoeken. Volgens Shell is hierbij vanaf november 2015 in totaal circa 25 ton van het gas vrijgekomen in de buitenlucht. De komende periode zal de Raad benutten om de precieze onderzoeksvraag te formuleren. In het onderzoek zal onder meer worden nagegaan wat de achterliggende oorzaak is van de emissie

[...]

Tel: +31 (0)70 - 333 7000 pour avoir plus d'information, l'employée a dit que l'enquête allait très lentement.

""Voor Shell heeft veiligheid de hoogste prioriteit. Daarom voeren we een strikt beleid dat het gebruik van alcohol of verdovende middelen door medewerkers verbiedt", zegt Shell in een verklaring. Volgens de FNV had het bedrijf concrete aanwijzingen dat er drugs werden gebruikt." in: http://nos.nl/artikel/2035780-drugstest-bij-shell-moerdijk-zestig-werknemers-naar-huis.html (15/5/2015)

https://www.opcw.org/jobs/internships-at-opcw/opportunities/

https://www.opcw.org/news/article/opcw-day-2016-2-4-may-chemical-safety-and-security-in-a-technologically-evolving-world-conference-now-open-for-registrations.

https://www.opcw.org/news/article/united-kingdoms-minister-of-state-visits-the-opcw. Shell est une entreprise anglo-néerlandaise, c'est pour ça.

https://www.opcw.org/news/article/advanced-and-exercise-training-course-on-assistance-and-protection-against-chemical-weapons-held-in-Qatar (21-24 december 2015 in Doha)

https://www.ggdhm.nl/thema-s/item/luchtkwaliteit/luchtverontreiniging-en-gezondheid

https://www.ggdhm.nl/thema-s/item/jeugdgezondheidszorg/contact-en-adressen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten