dinsdag 28 april 2015

Du porno dans les réseauX et les foyers... en nommant en plus le seXe féminin hollandais... Pas jojo les gars...

http://nl.wikipedia.org/wiki/Caiway:

CAIW (CAIW Diensten B.V., dochter van CAIW Holding B.V.) is een Nederlandse aanbieder van kabeltelevisie, digitale telefonie en internettoegang die voornamelijk in het westen van Nederland actief is. CAIW heette voorheen CAI Westland (Centrale Antenne Inrichting Westland). Als internetprovider was ze voorheen actief onder de naam Kabelfoon. Het bedrijft heeft sinds 1 juni 2004 de naam CAIW en opereert onder de merknaam Caiway. De letters CAIW staan voor de activiteiten van de organisatie: Communicatie, Amusement, Informatie en Web, waarbij Web tevens staat voor netwerk.

[...]

Per 1 januari 2008 verkochten de gemeenten Westland en Midden-Delfland het bedrijf CAIW aan Rabo Bouwfonds en het management van CAIW. Na de verkoop werd binnen CAIW een scheiding gemaakt tussen het netwerkbedrijf (CIF) en het dienstenbedrijf (Caiway).

[...]

http://nl.wikipedia.org/wiki/Bouwfonds:

Bouwfonds is een voormalig Nederlands semi-overheidsbedrijf. De organisatie heette tot 2005 N.V. Bouwfonds Nederlandse Gemeenten. Dit is veranderd, nadat in 2000 de verzelfstandiging van Bouwfonds in gang gezet werd, waarna in 2005 de laatste aandelen werden overgedragen aan ABN AMRO. Het financieringsdeel ging in 2006 verder als SNS Property Finance. Vanaf 2009 is Bouwfonds nog alleen een merk binnen de huidige N.V. Rabovastgoedgroep en kwam uitgebreid in het nieuws wegens de vastgoedfraude.

[...]

En de goede zeden volgens de Grondwet?

Over verzorginsgebied & Zorgplicht. Sur la Justice internationale à La Haye aussi.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten