dinsdag 25 maart 2014

Over wetenschappelijke integriteit...

Met vragen en klachten over wetenschappelijke integriteit kunt u terecht bij de Vertrouwenspersoon Wetenschappelijke Integriteit.
Per 1 september 2012 wordt deze functie vervuld door prof. dr. Paul Schnabel. Hij is te bereiken via telefoonnummer 06-51224293 of e-mail Vertrouwenspersoon-wi@uu.nl. De vertrouwenspersoon probeert als hij daartoe mogelijkheden ziet te bemiddelen of de klacht anderszins in der minne op te lossen. Hij kan u ook adviseren om een officiële klacht in te dienen bij de Commissie Wetenschappelijke Integriteit.

-> Universeel atheïst Herman Philipse wil religie ontmantelen

http://nl.wikipedia.org/wiki/Godslastering (mais nous savons qu'une loi est passée ici... Wet van 23 januari 2014 tot wijziging van het Wetboek van Strafrecht in verband met het laten vervallen van het verbod op godslastering, Stb. 2014, 39 - http://www.eerstekamer.nl/nieuws/20131203/initiatiefvoorstel_schouw_en_de wit)

http://en.wikipedia.org/wiki/Blasphemy

http://www.rkk.nl/katholicisme/encyclopedie/m/maria_boodschap

De Kerk viert op 25 maart, negen maanden vóór het Kerstfeest, de ontvangenis van Jezus Christus. Deze gebeurtenis valt samen met de verschijning van Gabriël aan de Maagd Maria, waarbij de aartsengel de Menswording van God aankondigt

Geen opmerkingen:

Een reactie posten