zondag 28 juni 2015

Le Tour... et la France en Hollande... KLM-Air France par eXemple... ou Thales... et les Anglais... entre autres...

Sur le vélo et les cyclistes. Sur la culture du vélo qui participera au changement de paradigme bien compris. En Europe en tout cas.

De VNG slaat samen met de andere overheden, maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven de handen ineen om het mogelijkheden van de fiets nog beter te benutten.

Drie weken voor het Grand Départ van de Tour de France is tijdens het Nationaal fietscongres in Utrecht het startschot gegeven voor Tour de Force: de uitvoering van de Agenda Fiets voor de periode 2015-2020.

[...]

in: http://www.vng.nl/onderwerpenindeX/milieu-en-mobiliteit/mobiliteitsbeleid/nieuws/tour-de-force-van-start

Schone lucht is van belang voor de gezondheid van alle burgers, voor de (ruimtelijk) ontwikkeling van gemeenten en voor het milieu. Om de Nederlandse luchtkwaliteit te verbeteren werken het Rijk, provincies en gemeenten samen in het Nationaal Samenwerkingsprogramma Luchtkwaliteit (NSL). Deze samenwerking is noodzakelijk omdat met gemeentelijke maatregelen alleen de knelpunten niet kunnen worden opgelost. Gemeenten hebben vaak innovatieve oplossingen die meer dan eens tegen belemmerende rijksregelgeving aanlopen. De VNG zorgt er voor dat die gemeentelijke oplossingen een plaats krijgen in de landelijke discussie.

[...]

in: http://www.vng.nl/onderwerpenindex/milieu-en-mobiliteit/luchtkwaliteit. Over ZORGPLICHT nog een keer.

Staat van de lokale autonomie

De Raad van Europa houdt in 2013 op basis van het Europese Handvest inzake Lokale Autonomie een monitoringsmissie in Nederland. De VNG heeft ter voorbereiding een vooronderzoek laten doen naar de staat van de lokale autonomie in Nederland. Het rapport is voorgelegd tijdens de BALV en gepresenteerd op 24 oktober 2012.

in: http://www.vng.nl/onderwerpenindeX/europa/lokale-autonomie-in-europa

P.s: C'est qui qui décide? Le maire qui n'a pas été vraiment choisi par les habitants?

http://www.issworldtraining.com

http://www.issworldtraining.com/ISS_EUROPE

http://www.intelsecurity.co.uk: 1 Day Electronic Surveillance Training.

This course is suitable for:
Counter measures teams
Private investigators
Corporate security consultants
Close Protection Officers

The Course Includes:

- Give an insight to the techniques used by the buggist
- Demonstrate how devices are operated and their limitations
- Demonstrate the reality from the hype
- Provide knowledge of concealment methods and how to avoid detection
- Improvised bugging methods
- Methods of audio and telephone monitoring
- Installation of covert CCTV video systems
- Satellite vehicle tracking equipment
- Covert methods of computer monitoring
- TSCM Counter measures equipment
- Legal issues in relation to electronic surveillances

p.s: Les jeunes et les familles au milieu. C'est sur la sur-veillance comme dans conseil de surveillance. Les Anglais dans les affaires internationales maybe: https://fr.wikipedia.org/wiki/Triple-Entente. Parce que ce blog fait un peu dans le mélange des genres. Est-ce que vous suivez toujours? Avec https://fr.wikipedia.org/wiki/Royaume_de_Hollande, c'est sur l'histoire encore: https://nl.wikipedia.org/wiki/Gijsbert_Karel_van_Hogendorp, https://nl.wikipedia.org/wiki/Dirk_van_Hogendorp_(1761-1822). "Hij schreef een autobiografie maar deze werd pas in 1887 door zijn kleinzoon Dirk Carel August van Hogendorp gepubliceerd: Mémoires du Général Dirk van Hogendorp (Den Haag, 1887)."(source: Wikipedia). Où l'on revient au XVIIIème siècle: le siècle des Lumières. Et on repasse en 2005: https://fr.wikipedia.org/wiki/Référendum_fran,cais_sur_le_traité_établissant_une_constitution_pour_l'Europe, https://fr.wikipedia.org/wiki/Plombier_polonais. Où en sommes-nous en 2015? Difficile de comprendre le qui (a) fait quoi dans toutes ces histoires. Des histoires de relations internationales en Europe. Ce blog s'intéressant à l'aXe F-NL en particulier, ce qui est un peu normal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten